måndag 21 mars 2016

Ett brev till Pocket Shop

imageVarje gång jag besöker Pocket Shop och ser deras Unga Vuxna-utbud så får jag en stark känsla av att Cirkoli verkligen borde finnas på den hyllan.

Efter raden av positiva omdömen tvivlar jag inte längre på att det är en läsvärd bok. Varför inte ge fler möjlighet att uppleva den?

Jag försökte i brevet hitta formuleringar som skulle kunna väcka deras intresse. Falsk blygsamhet tror jag inte funkar. Vi får se om de nappar.

Hej Pocketshop!

Cirkoli är mer än en vanlig fantasybok. Full av värme, humor och överraskande vändningar diskuterar den frågor om fantasins makt, vetenskapens gränser, vänskap, mod och kraften i våra önskningar.”

Vi kan inte släppa tanken på att Cirkoli skulle funka alldeles utmärkt på er Unga Vuxna-hylla. Det är en bok som med sitt snygga omslag, sin fräscha fantasyapproach och snillrika intrig redan förtrollat många läsare.

Boken är en hyllning till själva fantasin och representerar något som hitintills saknas i ert sortiment – böcker som spränger de strikta mallarna och breddar den ofta förutsägbara fantasygenren. Vi vill inte förhäva oss, men vi vågar påstå att det finns betydligt sämre böcker i ert Unga Vuxna-sortiment.

Läs bifogat material och förstås själva boken. Ta därefter ställning till om ni håller med om vår bedömning.

Cirkoli finns på Bokinfo och vi har avtal med Förlagssystem.

Bokens hemsida – www.cirkoli.se

Vi ser fram emot att hör av er!

Med vänlig hälsning