torsdag 30 maj 2019

Himmelsfärdsdagen demokratiseras - inte längre endast förbehållen Kristi

Efter långvariga påtryckningar i form av samvetslöst syndande, högljudda svordomsharanger och civil olydnad mot de tio budorden har Gud Fader allsmäktig nu gått mänskligheten till mötes och demokratiserat sin agenda.

Himlafärdsförmåga ska inte längre vara exklusivt förbehållen hans enfödde son. Alla förses med det tyngdlösa svävandets fågelfrihet.

Herren utlyser också en tävling om den vakanta platsen på hans vänstra sida. (Den högra är som bekant sedan drygt tvåtusen år ockuperad av den enfödde sonen.)

Den som kommer först till den tomma vänsterstolen får, utöver makten och härligheten, möjlighet att benåda de levande och döda som den enfödde sonen dömt till ett liv i helvetet, där maskarna inte dör och elden aldrig släcks.

Alla och envar kan alltså hädanefter ta sig till Fadern för egen maskin.

Den enfödde sonen fråntas samtidigt ensamrätten att påstå sig vara vägen, sanningen och livet. Alla som så önskar kommer att kunna att gå på vattnet, förvandla vatten till vin, driva ut demoner, uppväcka döda och förlåta sina egna och andras synder.

Denna radikala förändring gäller från och med i dag och därefter utan inskränkningar från evighet till evighet.

Amen.

1 kommentar:

  1. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.

    SvaraRadera