lördag 27 juli 2019

NOTHING IS REAL – en berättelse om livet, döden och evigheten

Ett collage om livet, döden och evigheten. Om människor, gudar, änglar och demoner. Om själens visdom, poeternas magi och profeternas visioner. Om längtan, lidande och lust. Om det ovetbara.

2 kommentarer:

 1. Jag heter Lilian N. Det här är en väldigt glad dag i mitt liv på grund av den hjälp Dr.saguru har gett mig genom att hjälpa mig att få min exman tillbaka med sin magiska och kärleksförtryck. Jag var gift i 6 år och det var så hemskt eftersom min man verkligen fuskade på mig och sökte efter en skilsmässa men när jag kom över Dr.saguru e-post på internet om hur han har hjälpt så många människor att få tillbaka sin ex och hjälper till att fixa förhållandet. och få människor att vara lyckliga i sin relation. Jag förklarade min situation för honom och sökte sedan hans hjälp men till min största överraskning sa han till mig att han kommer att hjälpa mig med mitt fall och här firar jag nu eftersom min man har förändrats helt för gott. Han vill alltid vara vid mig och kan inte göra någonting utan min present. Jag tycker verkligen om mitt äktenskap, vad en fantastisk fest. Jag kommer att fortsätta vittna på internet för att Dr.saguru verkligen är ett riktigt trollspelare. BEHÖVER DU HJÄLP DÅ KONTAKTA LÄKARE SAGURU NU VIA E-post: drsagurusolutions@gmail.com eller WhatsApp +2349037545183 Han är det enda svaret på ditt problem och får dig att känna dig lycklig i ditt förhållande. 3 KVINNENS FRUIT 4 FRÄMNINGSSTAV 5 SKYDDSFÖRVALTNING 6 FÖRETAGSSTAV 7 GODT JOBSMAX 8 LOTTERISK STÄLLNING och DOMSTOL.

  SvaraRadera
 2. LÄS MITT VITNESTÄNLIGHET OM HUR JAG FÅR MITT LÅN FRÅN ETT ÄKTLIGT OCH ÄKTLIGT LÅNFÖRETAG KALDT JOSE LUIS-LÅN, JAG ÄR MYCKET LYCKLIG I DAG OCH GUD Välsignar JOSE LUIS LÅN
  --------------------------------------------------

  Hej,
  Mitt namn är Alex maria Jag är från Kaunas, jag har letat efter ett äkta låneföretag de senaste 5 månaderna och allt jag fick var en massa bedrägerier som fick mig att lita på dem och i slutet av dagen tog de mina pengar utan att ge något i gengäld, allt mitt hopp var förlorat, jag blev förvirrad och frustrerad, jag tycker det är mycket svårt att mata min familj, jag ville aldrig ha något att göra med låneföretag på internet, så jag gick att låna lite pengar från en
  vän, jag berättade för henne allt som hände och hon sa att hon kan hjälpa mig, att hon känner till ett låneföretag som kan hjälpa mig med alla lån som jag behöver med en mycket låg ränta på 2%, att hon precis fått ett lån från dem riktade hon mig på hur jag skulle ansöka om lånet, jag gjorde precis som hon sa till mig, jag ansökte med dem på e-post: (joseluisloans@gmail.com), jag trodde aldrig men jag försökte och till min största förvåning fick jag lånet inom 24 timmar kunde jag inte tro,
  är glad och rik igen och jag tackar Gud för att sådana låneföretag som detta fortfarande finns på detta bedrägerier överallt, snälla rekommenderar jag alla där ute som har behov av lån att gå för
  (joseluisloans@gmail.com) de kommer aldrig att svika dig, och ditt liv kommer att förändras som mitt gjorde. Kontakta Snabbt Jose Luis lån idag och få ditt lån från dem, Gud välsigne José Luis
  företag för deras äkta lånerbjudande.
  Se till att du kontaktar José Luis företag för ditt lån eftersom jag fick mitt lån framgångsrikt från detta företag utan stress

  SvaraRadera